kruiswoordraadsel oplossen op ipad
Scrypto op nrc.nl NRC.
Abonnees van NRC Handelsblad kunnen het Scrypto van J.J. Steenhuis ook oplossen en insturen via de website van de krant. Aan de online puzzel op www.nrc.nl/scrypto is een chatbox gekoppeld, zodat diverse bezoekers gezamenlijk kunnen werken aan de oplossing van dit wekelijkse kruiswoordraadsel.
kruiswoordraadsel oplossen op ipad
Kruiswoord Puzzelwoordenboek iPhone/iPad Nederlandse Apps.
Grootte: 22.21 MB. App Type: Universal iPhone iPod Touch iPad. Bent u een kruiswoord puzzel aan het maken en komt u er niet meer uit? Zoek niet verder! Puzzelwoordenboek zoekt aan de hand van de aanwijzing die u opgeeft de woorden die u in kunt vullen.
kruiswoordraadsel oplossen op ipad
Puzzelboekjes en puzzelapps voor iPhone en iPad.
Die andere manier van puzzelen kan ook heel ontspannend zijn: legpuzzels maken! Ravensburger is de grootste aanbieder van legpuzzels en heeft nu ook de overstap gemaakt naar de iPad. In Ravensburger Puzzle leg je puzzels van 20 tot 500 stukjes. Je kiest een van de puzzelpakketten, kiest het aantal puzzelstukjes en de pret kan beginnen. Je kunt de stukjes handmatig op kleur of vorm sorteren, net zoals bij een echte legpuzzel. Het mooie van deze app is dat het er zo realistisch mogelijk uit ziet. Het is alsof je een echte puzzel aan het leggen bent. Dat deze app zo goed werkt, is te danken aan een uitgebreide test, waarbij honderden puzzelfanaten met de stukjes aan de slag gingen, voordat de app in de App Store verscheen. Nog meer puzzelapps. 48 Pieces gratis, iPhone/iPad, iOS 9.3 - Legpuzzels met prachtige fotos. Je krijgt 5 puzzels gratis, voor de rest moet je betalen. The New York Times Crossword gratis, iPhone/iPad IAP, iOS 14.5 - Ze zijn legendarisch, de kruiswoordpuzzels van de New York Times. Je moet een flinke Engelse woordenschat hebben om deze puzzels te kunnen oplossen.
Free Puzzlemaker - Maak je eigen puzzels gratis downloaden Computer Idee.
U kunt er letterpuzzels maken zoals kruiswoordraadsels, doorlopers en cryptogrammen, cijfer- en rekenpuzzels en doolhoven. Voor elk type puzzel kunt u de nodige parameters opgeven en voor tekstpuzzels moet u uiteraard woorden en omschrijvingen opgeven. Dat betekent dat u deze Engelstalige site ook kunt gebruiken om Nederlandstalige puzzels te maken. U kunt de puzzels niet online oplossen maar wel uitprinten. Werkte bij ons alleen in Internet Explorer. Klik hier om je eigen puzzel te maken. Blijf op de hoogte.
Win de allernieuwste Apple iPad.
Hij heeft de power en mogelijkheden van een computer, en het gebruiksgemak en veelzijdigheid die je niet van een computer zou verwachten. Tel daar nog alle nieuwe mogelijkheden van iPadOS bij op, en je weet dat je met deze iPad alle kanten op kunt! Win de allernieuwste Apple iPad. Deze wedstrijdpuzzel loopt van woensdag 06 november 2019 00:00: t/m dinsdag 19 november 2019 23:59.: Hoe speel je? Naast het kruiswoordraadsel staat een lijst met horizontale en verticale omschrijvingen. De getallen bij deze omschrijvingen corresponderen met de getallen in het kruiswoordraadsel. Wanneer je een omschrijving wilt oplossen klik je deze aan met je muis of je vinger in de lijst of je klikt in het vakje dat je wilt invullen.
Gamen zoals je grootouders: de drie leukste kruiswoordspelletjes Gamerverse.
Je hebt verschillende werelden en daarin verschillende levels. Een level wordt een groep genoemd en per groep heb je dan verschillende puzzels die je moet oplossen. Een puzzel bestaat uit een rij met vakjes waar woorden in moeten komen. Die woorden kun je maken door de gegeven informatie te lezen en er een antwoord op te formuleren. Zoals Genie in a Bottle is een hit van Christina, hier is het de bedoeling dat je haar achternaam invult. Zo heb je heel veel uiteenlopende onderwerpen die voorbijkomen. Ook is er een verticaal woord dat eruit komt als je alle woorden goed hebt ingevuld. Als je vast komt te zitten en je het echt even niet meer weet, kan je de hintfiches gebruiken die je kunt vinden links onderaan het scherm, deze sleep je naar het desbetreffende vakje waarvan jij de letter wil weten en voila. Voor de valsspelers onder ons, je kan natuurlijk ook gewoon de antwoorden opzoeken. Het is niet alleen een leuk spelletje, maar ook erg leerzaam! CodyCross op iPad.
Sanders PuzzelMedia Groep lanceert Puzzelsite.nl.
Liefhebbers van het traditionele kruiswoordraadsel, woordzoekers, zweedse puzzels en sudoku kunnen op deze site elke dag een nieuwe puzzel van deze 4 soorten oplossen. Puzzelsite.nl biedt bovendien iedere dag een nieuw cryptogram en een legpuzzel. De genoemde puzzels zijn alle ook op de IPad te spelen.
Puzzels - Gratis puzzels online - Het Nieuwsblad.
Elke dag een nieuwe gratis woordzoeker, Zweedse puzzel, kruiswoordraadsel en sudoku. Bij de woordzoeker en Zweedse puzzel maak je bovendien kans om elke dag prachtige prijzen te winnen! Los elke dag onze puzzels op en win leuke prijzen. Speel nu de woordzoeker. Speel nu de Zweedse puzzel. De nieuwe winnaars van alle prijspuzzels. Dagelijkse oplossingen van alle prijspuzzels. Vul elke dag een nieuw kruiswoordraadsel in. Los je dagelijkse cijferpuzzel op. Keuze van de redactie. Uitbreiding van sociaal tarief: nieuw tarief voor lagere middenklasse? Hervorming ligt op regeringstafel. De tip van Bart Appeltans om niet te crashen onder werkdruk: Ik doe dit minstens één avond per week. Pierre Van Damme over coronacrisis: We moeten ons voorbereiden op wat we in oktober verwachten. Zij betalen minder dan het sociaal tarief voor elektriciteit dankzij 729 gedeelde zonnepanelen. Oekraïne verrast met tweede offensief bij Charkov: Als" de Russen dit gemist hebben, is hun leger in slechtere staat dan verwacht." GEZIN VRIJE TIJD. Nieuwsblad op facebook. Nieuwsblad op twitter. Nieuwsblad op instagram. Nieuwsblad op youtube. Charter online publicaties.
Puzzels - Gratis puzzels online - Het Belang van Limburg.
Dagelijkse oplossingen van alle prijspuzzels. Vul elke dag een nieuw kruiswoordraadsel in. Los uw dagelijkse cijferpuzzel op. Queen Elizabeth II begint aan laatste reis, stoffelijk overschot onderweg naar Edinburgh. Buitenland Maasmechelaar Niels en zijn vrouw Camille in Londen: Charles is plots een andere man. Herenigd voor oma en meningsverschillen opzijgezet: slechts één onderwerp domineert Britse voorpaginas. Limburg Britse uit Heers: Begrafenis opnemen om later aan dochters te tonen hoe uitzonderlijk de Queen was. William en Harry begroeten samen met Kate en Meghan het publiek. Buitenland Oekraïne walst zonder remmen door Russische linies, in Moskou neemt ongerustheid toe. 19-jarige vecht nog steeds voor zijn leven na gewelddadige overval tijdens avondje uit: De kans is heel klein dat mijn zoon het haalt. Queen Elizabeth II begint aan laatste reis, stoffelijk overschot onderweg naar Edinburgh. Limburgse derby tussen Hades en Belisia stopgezet na hevige regenval. Nog meer nieuws.
Spelletjes voor het 1ste leerjaar.
- tot 10/20 meetlat. tot 10 of 20 Optellen. tot 10 weegschaal. raadsel het rekenrek. tot 100 of 1000. tot 20 of 200. tot 10 of 20. Taal begin eerste leerjaar. zoek de schaduw. thema letters Zoek 2 dezelfde. letters omkeringen Zoek 2 dezelfde. letters op tijd. maken eerste letter. eerste tweeklanken klinkers en. Taal gevorderde lezertjes. wilde dieren woordzoeker. boerderij Zoek twee. dezelfde letters Leren typen. zoek het woord het alfabet. oefenen ei of ij. f of v. lezen twee medeklinkers. na elkaar woordenmemory. algemeen beroepen uit. de zorgsector geluiden. dieren Ontwerp je eigen. wapenschild dagen van de. kan je leren Pictogrammen. Olympische spelen Pictogrammen. spelen 5de Symfonie. breinbrekers en ontspanning. 2 dezelfde puzzelen. op de loop avatar. oplossen Zoek de weg. maken kleed Buzz. op een rij Vijf. op een rij Pacman. PDF maken Origami. cijfers/letters Oefenen met. MAB-materiaal Welk sterrenbeeld. tot 20 Welke dag is. Spelletjes voor het 1ste leerjaar. Op deze pagina vind je allerlei gratis educatieve, leuke en ontspannende spelletjes voor het eerste leerjaar in België of groep drie in Nederland.
Puzzelen op lc.nl Leeuwarder Courant.
Elke dag online een nieuwe puzzel spelen het kan nu op www.lc.nl/puzzels. Of je nu een zweeds of kruiswoordraadsel wilt oplossen, een sudoku of cryptogram elke dag staat er verse hersengymnastiek klaar op deze website. Verder kun je woordzoekers en legpuzzels spelen.

Contacteer ons