kruiswoordraadsel app
Veelgestelde vragen Het Laatste Nieuws Service.
- in geval van een compleet abonnement, zaterdagabonnement of weekend digitaal abonnement: 14 dagen nadat de eerste papieren krant geleverd werd. - in geval van een digitaal abonnement: 14 dagen nadat de toegang tot de digitale krant opgestart werd. Meer info over het herroepingsrecht vind je ook onder onze algemene voorwaarden.
kruiswoordraadsel app
Acht handige apps voor Spaans leren Tips Tricks Spaans Benauwd.
Via Easy Ten krijg je iedere dag tien nieuwe woorden die je moet leren. Handig aan deze app is, dat je notificaties in kunt stellen. Hierdoor krijg je bijvoorbeeld ieder half uur een nieuw woord wat je moet leren. Handig voor je vocabulaire! Mocht het toch niet zo lukken met deze apps, volg dan een cursus!
Free, Online Crossword Puzzle Maker - Crossword Labs.
Anyone can find, view, solve and print your puzzle. It will be visible in search engines. Hidden members only. Only people who have the direct URL will be able to view/print/solve your puzzle. It will be hidden from search engines.
Kruiswoordpuzzels maken oplossen? Gratis online app.
De kruiswoordpuzzel behoeft nauwelijks een introductie, iedereen heeft er weleens een gemaakt. Dankzij de Denksport Kruiswoord app wordt het oplossen ervan nu nog leuker, makkelijker en brengt het je nóg meer ontspanning. Los kruiswoordpuzzels op zoals je het gewend bent in de Klassieke modus of probeer de Anagram modus eens uit. In deze versie zijn de letters van de in te vullen woorden onderling verwisseld. Er staan duizenden puzzels klaar in 3 talen Nederlands, Frans, Engels. Puzzels van topkwaliteit, dankzij jarenlange ervaring! Maak een account aan en ontvang gratis 500 credits. Puzzels vergroten voor betere speelervaring. Speel wanneer je wilt, zelfs als je niet online bent.
Kruiswoordraadsel.
Bosanski Deutsch Eesti English Español Français Italiano Lietuvių Magyar Nederlands Polski Português Pусский Român Rätoromanisch Türkçe Čeština Ελληνικά Беларусь България Українська ქართული. Bladeren door de apps. Maak een collectie. Creëer soortgelijke app. Kopie maken van deze app Maak een nieuwe app van dezelfde soort.
Literair kruiswoordraadsel Trouw. Deel dit artikel. Loading.
Kopieer de link van het artikel. Wie zich aan deze puzzel wil wagen, is gebaat met enige kennis van de Nederlandse en meer in het algemeen van de West-Europese literatuur. Daaraan zijn veruit de meeste opgaven ontleend. 2 oktober 1999, 00:00.:
Gratis woordenboek Van Dale Uitgevers.
1 acr o ss bijwoord 1 plaats overdwars, gekruist: it measured fifty yards across het had een doorsnede van vijftig yards 2 plaats aan de overkant 3 richting; ook figuurlijk over, naar de overkant: the actor came across well de acteur kwam goed over bij het publiek; put a message across een boodschap overbrengen 4 in kruiswoordraadsel horizontaal 2 acr o ss voorzetsel 1 tegen over ook figuurlijk, dwars, gekruist, aan naar de overkant van: look across the hedge kijk over de haag; from across the sea van overzee; the people across the street a de overburen; b de mensen aan de overkant van de straat.
Puzzelboekjes en puzzelapps voor iPhone en iPad.
Je kunt de app zelfs nog gebruiken om een vreemde taal te leren, want de kruiswoordpuzzels zijn ook beschikbaar in Engels en Frans. Jammer is wel dat Denksport de apps sinds 2017 niet meer heeft bijgewerkt. Je kunt de apps nog wel installeren op hedendaagse iPhones, maar we vrezen dat er niet meer zoveel nieuwe functies komen. Meer artikelen over Denksport. Woord Kruis is een mix tussen een kruiswoordpuzzel en scrabble. Je krijgt namelijk een aantal steentjes met letters te zien en deze moet je bij elkaar zoeken om woorden te leggen die dan weer op de goede plek op het bord passen. Hoe verder je in het spel komt, hoe ingewikkelder het wordt. De woorden worden steeds iets langer en je krijgt steeds meer letters om uit te kiezen. Het bord ziet er ook iets anders uit dan dat van een standaard kruiswoordpuzzel en dit kun je ook nog eens aanpassen.
Kruiswoordpuzzel - Nederlands iPhone/iPad Nederlandse Apps.
Elke kruiswoordraadsel wordt dynamisch gegenereerd, zijn er onbeperkt combinaties van kruiswoordraadsels voor u om te spelen! Het is GRATIS, om Kreuzworträtsel spel nu te spelen met familie en vrienden. Installeren Bekijk in App Store. Schermafbeeldingen van app. Recensies van gebruikers.
Computermeester: educatieve spelletjes.
Door een intensief contact met cijfers en letters krijgen de kinderen meer inzicht in taal en wiskunde. Ze stimuleren de ontwikkeling van uw kind door al spelend te leren! VEILIG: Veiligheid is een belangrijk punt als het om uw kind gaat, daarom laten wij al onze spelletjes keuren door collega leerkrachten, opvoeders. Ook zijn ze allemaal reeds meerdere malen in het dagelijkse klasgebeuren uitgetest en geëvalueerd alvorens we ze op de website plaatsen. FREEWARE: Deze site bevat freeware Freeware: is de benaming voor software waarvan de auteur u het gebruik verleent, zonder daarvoor vergoeding te vragen. Freeware is wel volledig beschermd door auteursrechten. In tegenstelling tot vrije software wordt de broncode van freeware niet beschikbaar gesteld en geeft de auteur de gebruiker niet het recht om het programma te downloaden, aan te passen of aangepaste versies te maken. Een woordje van dank aan de auteur is hier altijd op zijn plaats. Ik ben uiteraard heel benieuwd naar jullie mening over de spelletjes!
Havos - Speel games online en download apps voor Android en iPhone iPad.
De Android-producten kunnen worden gedownload van de Google Play Store, Amazon App Store en BlackBerry World. Of u kunt onze online woordspelletjes direct spelen. Al onze producten zijn woordspelletjes of verwijzing toepassingen. De spellen hebben downloadbare woordenboeken, die woordenlijsten te bieden in meer dan 20 verschillende talen. In de online web versies alle woordenboeken zijn direct beschikbaar zonder de noodzaak om te downloaden. U kunt het menu Select" Language" gebruiken rechtsboven te spelen in die taal. Onze games zijn kruiswoordraadsels, codewoorden, woord zoeken, woord fit vullen puzzels en kruiswoordraadsels puzzel. Of u kunt onze kruiswoordraadsel solver gebruiken om kruiswoordraadsels op te lossen.

Contacteer ons