eenvoudig kruiswoordraadsel
Inheems- en uitheems fruit: december 2012.
Eenvoudig kruiswoordraadsel van groentenamen. Visueel bijzondere groenten herkennen. Fruitsoorten en fruitnamen interactief inoefenen. Meer lezen over wetenschappelijke groentenamen kruiden in" ABC van het plantenlatijn. Betekenis van botanische namen." Twee keer per maand fruitnieuwtjes ivm praktische werkzaamheden ontvangen? Schrijf je hier in voor de Fruit-ABC nieuwsbrief.
bingosreno.be
Woordzoeker maken met oplossing - woordzoekerfabriek.nl.
Maak bijvoorbeeld een woordzoeker voor een verjaardag, een bruiloft of het afscheid van een collega. Of de namen van alle kinderen in een klas, het oefenen van woorden in andere talen, of met sinterklaas. Aangezien je zelf de woorden bedenkt kun je voor elk mogelijke thema je eigen puzzel maken.
Puzzelwoordenboek Éénvoudig.
Voor wie ook wel eens in het Engels puzzelt: Simple Engelstalig, via mijnwoordenboek.nl. Welkom bij het puzzelwoordenboek waar je wat van opsteekt! Naast de gebruikelijke puzzelwoorden kom je tijdens je zoekopdrachten duizenden weetjes tegen.Probeer het maar eens met bijvoorbeeld Tandbederf, Eris of Pico.
Kruiswoord Legpuzzel - App voor iPhone, iPad en iPod touch - AppWereld.
Maak een kruiswoordraadsel met puzzelstukjes. De letters op de stukjes helpen je bij het voltooien van de puzzel. Eenvoudig te gebruiken interface, sleep puzzelstukjes over het scherm. De te vinden woorden zijn in het Nederlands, of je kunt spelen in 35 andere talen.
online kruiswoordraadsel Archieven - De Zondag.
De Zondag Shop. Home Tags Online kruiswoordraadsel. Tag: online kruiswoordraadsel. Nieuw: Online puzzelplezier op DeZondag.be! De Redactie - 1 February 2016. Beste puzzelliefhebbers, voortaan puzzelt u ook online in de nieuwe De Zondag Puzzelclub! Een uitgebreid aanbod digitale puzzels wacht op u: kruiswoordraadsels, Zweedse puzzels.
Kruiswoordpuzzel 13-07-15 Makkelijk 1 PlusOnline.
Mantelzorg en thuiszorg. Langer zelfstandig wonen. Leer meer met Etadoro. Wekelijkse Plus Taaltest. Ga terug naar: Home. Kruiswoordpuzzel 13-07-15 Makkelijk 1. Voor beginnende puzzelaars, een nieuwe kruiswoordpuzzel om te maken. Puzzel wordt geladen. Zin in meer uitdagende puzzels van onze puzzelmaker?
Digitale oefeningen maken in Smartschool.
Heel eenvoudig te gebruiken. Modern design, professionele kwaliteit. Ideaal voor inzetten van Chromebooks, iPads, en smartphones in de klas. Ontdekken en aanbrengen van nieuwe leerstof. Interactieve grafieken, dynamische werkblaadjes, en volledig automatisch verbeterde oefeningen en toetsen. Met BookWidgets maak je meer dan 40 verschillende soorten oefeningen, binnen de vertrouwde Smartschoolomgeving.
Puzzelclub Kruiswoordraadsel Speel gratis online kruiswoordraadsels.
Wil je na jouw 5 gratis puzzels meer, geniet dan van ons uniek aanbod '30' dagen Puzzelclub'' voor slechts 1 euro! 1 Kruiswoordraadsel pakket 1. 2 Kruiswoordraadsel pakket 2. 3 Kruiswoordraadsel pakket 3. 4 Kruiswoordraadsel pakket 4. 5 Kruiswoordraadsel pakket 5.
Sudoku en kruiswoordraadsel opnieuw beschikbaar Antwerpen Gazet van Antwerpen.
Maak van Antwerpen jouw startgemeente! Sudoku en kruiswoordraadsel opnieuw beschikbaar. Er wordt nog elke dag hard gewerkt aan onze nieuwe site. Vandaag kunnen we u alvast melden dat de Sudoku en kruiswoordraadsels uit de krant ook weer online beschikbaar zijn.
Thematische spelletjes maken om je kampboekje mee te vullen Helpdesk.
Op woordzoekers.org kan je eenvoudig woorden oplijsten die de site vervolgens in een schema giet. Let op, want de woorden die er niet inpassen, verwijdert hij. Ook via moeilijke puzzels en 12 woordzoekers is het mogelijk een woordzoeker te maken.
Gratis online denkspellen - Denkspelletjes.nl.
Test je geheugen en onthoud het patroon van licht en geluid. Elke dag een nieuw kruiswoordraadsel om op te lossen. Het klassieke Galgje woordspel: raad het woord voordat de man hangt. Sleep blokken op het speelveld en maak een rij of kolom vol. 50 levels vol met woordzoek plezier. Toren van Hanoi. Verhuis de complete toren. Elke dag een nieuw Sudoku in 4 moeilijkheidsgraden. Met een archief van enkele maanden. Best gewaardeerde spellen. Meest gespeelde spellen. Moeilijk geheugenspel met silhouetten van clowns. Mean, median, mode and range. Train je rekenvaardigheden in MMMR. Rooster en combineer op de BBQ. Sea World Hexa. Los onderwaterpuzzels op met hexagonale stenen. The Daily Commuter Crossword. Elke dag een nieuwe uitdaging met deze kruiswoordraadsels. Elke dag een nieuw Sudoku in 4 moeilijkheidsgraden. Met een archief van enkele maanden. Verlicht alle lampen in dit dagelijkse puzzelspel in 5 verschillende groottes. Elke dag nieuwe Sto-Stone puzzels in 3 moeilijkheidsgraden en 2 groottes. Gebruik logica om deze dagelijks Nonogram puzzels op te lossen. Classic Word Wipe. Verbind letters en maak geldige Engelse woorden in deze Word Wipe klassieker.

Contacteer ons